Proteser

Vi kan derfor tilbyde:

  • Nye fastsiddende tænder på een dag hvor de løse tænder fjernes eller den dårlige protese erstattes med en fast bro på implantater, alt på samme dag!
  • “Tryklåsprotese”( = hybridprotese ) hvor protesen holdes fast af 2,3 eller 4 implantater med tryklåse.
  • Ganefri protese i overmunden.
  • Fjernelse af løse tænder og indsættelse af protese i een arbejdsgang ( = immediatprotese ) uden ventetid og uden at forlade huset.
  • Delproteser som holes fast af egne tænder, hvor det er vigtigt at de resterende tænder forinden undersøges og evt repareres, så den nye protese holder længe og ikke skal ændres eller fornys fordi der er problemer med de resterende tænder.
  • Alle former for implantatbehandlinger til kroner, broer og proteser, hvor vi kan fremstille midlertidige tænder så du på intet tidspunkt i et behandlingsforløb skal fungere uden et pænt smil.

Hel- og delproteser

Den traditionelle og mest økonomiske løsning ved hel- eller delvis tandtab kan ofte være en både pæn og velfungerende løsning.

Protese med støbt stel (unitor)

En lidt dyrere variant af en delprotese. Skelettet i protesen fremstilles af metal i stedet for akryl, og dette muliggør en tyndere og mere elegant udformning af protesen med større komfort til følge.

Hybridproteser

Typisk en protese med støbt stel (unitor). Til forskel fra unitor´en som holdes fast af kroge om to eller flere af de resterende tænder, holdes hybridprotesen fast af usynlige tryklåse. Tryklåsene sidder fast på to eller flere af de resterende tænder eller evt. på kunstigt indsatte tandrødder (implantater), hvis det drejer sig om en helt tandløs over- eller undermund.

Bestil tid her