Tandblegning

Få forbedret dit smil sikkert og risikofrit.

Er du ked af din mørke tandfarve, så bestil en tid og hør nærmere om dine mulighederne for at få lysere tænder.

Vi anvender nyeste generation ZOOM blegesystem, markedets bedste til tandblegning.

Hvordan foregår det?

Først skal du til en forundersøgelse på klinikken, hvor vi undersøger dine tænder for at sikre, at der ikke er sygdomme i dine tænder og tandkød som gør, at vi ikke kan udføre blegningen. Det er også nødvendigt med en tandrensning og polering af dine tænder for at de kan tage imod blegningen. Vi tager en farveprøve og foto af tænderne før og efter behandlingen, så vi kan afgøre hvor meget du kan forvente at tænderne lysnes. Du kan også selv se forskellen før og efter behandlingen. Det er vores erfaring, at det kan være svært at huske tændernes farve før blegningen, når tænderne først er bleget færdige.

Dernæst få du en tid til selve blegningen som tager ca. 2 timer og er helt smertefri. Efter blegningen tager vi et nyt foto af dine tænder så du kan se det opnåede resultat. Du får udleveret et sæt bløde blegeskinner og blegegel. Med disse er det muligt at blege tænderne yderligere derhjemme hvis dette er nødvendigt. Du kan også vedligeholde blegningen når og hvis tænderne med tiden bliver lidt mørkere igen.

Du får en tid til kontrol 7-10 dage efter blegningen hvor det opnåede resultat endeligt vurderes og vi sikrer os at det ønskede resultat er opnået.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Det er ikke muligt at forudse hvor meget dine tænder kan bleges, men alle tænder får et flottere, lysere og mere rent udseende. Porcelænskroner kan ikke bleges og plastfyldninger kan kun bleges i ringe grad. Eventuelle mørke og misfarvede fyldninger i fortænderne vil være endnu tydeligere efter blegningen og skal fornys hvis det ønskede resultat skal opnås.

Hvor længe holder det?

Tandblegningen hos os er ikke bare en ”discount” løsning men en højkvalitetsløsning som kan holde dine tænder pæne og lyse i mange år, hvis du holder den ved lige med de udleverede skinner og gel. Ekstra gel kan købes på klinikken.

Selvfølgelig afhænger holdbarheden også af dine spisevaner, rygning og det daglige renhold af dine tænder, samt af om du får dine tænder regelmæssigt efterset og renset hos din tandlæge.

Hvad koster det?

Tandblegningen hos os skal ses som en engangs-investering og koster 3495,00. Den omfatter forundersøgelse, tandrensning før blegningen, blegning på klinikken, blegeskinner og gel til vedligeholdende behandling, kontrol af resultatet og al nødvendig information og instruktion.

Prisen inkluderer ikke eventuel fornyelse af misfarvede fyldninger etc.

Bestil tid her

Galleri