Klinikken

Vi er beliggende i nyindrettede kliniklokaler, og vi råder over det absolut nyeste og mest moderne klinikudstyr, blandt andet intraorale kameraer, så du, som patient, har mulighed for optimal information vedr. behandlingsmuligheder, samt har muligheden for løbende at følge med i behandlingen.
Vores tandplejeteam består af 2 tandlæger, 2 tandplejere, 2 klinikassistenter, 1 klinikassistent-elev, 1 receptionist, samt 2 kliniske tandteknikkere.

Vi foretager alle former for moderne tandbehandling, både traditionelle behandlinger samt kosmetiske behandlinger, implantatbehandlinger og krone/brobehandlinger. Vi har et tæt samarbejde med klinisk tandteknikker Heidi Wulff, www.heidiwulff.dk, som er en selvstændig enhed i huset. Dermed er vi et af meget få steder i Nordjylland med tandlæger, implantatcenter, klinisk tandteknikker og laboratorium samlet under samme tag.

Vi har parkeringspladser lige foran klinikken og busstoppested (rute 15) 200 m. fra klinikken ved Svenstrup.

 

Særligt udstyr

Underholdning

Underholdning under behandlingen kan medvirke til, at du slapper mere af under behandlingen, og at du ikke kan høre så mange af de tandlægelyde, f.eks. air-rotor-boret eller ultralydstandrenseren, som for mange af os er en del af skrækscenariet ved tandlægen!

TV skærm med høretelefoner

Vi kan tilbyde dig underholdning iform af TV skærm i loftet og dertil hørende hovedtelefoner.
Af underholdning kan du vælge bl.a. mellem forskellige musikfilm, naturfilm, tegnefilm og komediefilm – lige efter din smag. Eller medbring én af dine egne favorit-dvd’er.

Interoralt kamera

Hvert behandlingsrum råder over et mini-videokamera, som kan tage fotos i mundhulen og vise det på PC-skærme, således at du lettere og mere præcist kan se, hvad problemet er, f.eks en knækket eller utæt fyldning eller en revne i en tand.

Dermed kan det være nemmere for dig at forstå, hvorfor den af os foreslåede (og måske ikke helt billige) behandling er nødvendig.
Ligeledes vil du kunne følge med i de forskellige steps undervejs i en behandling, hvis du har interesse i det.

Digitalt røntgenanlæg

På hver klinik er der et moderne digitalt røntgenanlæg.
Med minimale eksponeringstider fremkaldes billederne miljøvenligt uden brug af kemikalier og vises på PC-skærmen.

Ud over at vi har et fremragende hjælpemiddel til at kunne stille hurtige og præcise diagnoser, samt hurtig e-maile dem til andre aktører i sundhedssystemet om nødvendigt, kan du nemmere se og blive informeret om detaljer end på de traditionelle små billeder.

Bestil tid her